Geçici Gönüllü Aile

GEÇİCİ GÖNÜLLÜ AİLE

Bakımevimize doğum yapacak olan, yeni doğum yapmış veya annesi olmayan yavrularla ilgili ihbarlar gelmektedir. Ayrıca annenin hastalık veya trafik kazası sonucu annesiz kalan kedi ve köpek yavrular ortada kalmaktadır.Hasta ve yaralı olanlara biz bakıyoruz ancak, annesiz kalan yavrular için bir aile sıcaklığı ve bakımı gereklidir. Yavru bakımını gerçekleştirecek, ona yuvasını açacak sonrasında yeterli büyüklüğe gelince sahiplendirmeye çalışılacak veya doğal ortamına alıştırılacak canlar için gönüllü aile olabilirsiniz. Böylelikle bir can kurtarmış olursunuz. Bu süreçte aşıları ve paraziter uygulamaları tarafımızca yapılacak aynı zamanda nasıl bakılacağı konusunda her şey size detaylı bir şekilde anlatılacaktır.Ayrıca bakacağınız canlı yavru ise kedi veya köpek süt tozu tarafımızca size verilebilecektir.

Bahçesi olan aileler evinde, bahçesinde, deposunda veya korunaklı sıcak ve gün ışığı alan bir ortamı varsa köpek veya kedi doğum sürecinde bu ortamlarda onlara gönüllü aile olabilir. Öncesinde tabiî ki nerede bakılacağını bizlere fotoğraflar ile göstermeleri gerekmektedir.

Annesiz kalan yavrular içinse evlerinizi açarak onlara anne şevkati ve sevgisi verebilirsiniz. Yeterli büyüklüğe gelince sahiplendirilmesinde sizlere destek olmaktayız veya doğal yaşam ortamlarına alıştırılmasını nasıl sağlayacağınızı size anlatmış olacağız.