Sahip Arayanlar

Sahiplendirme Sistemimiz

Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi  ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındıktan sonra sahiplendirilecek sağlığa kavuşan sokak canlarını yeni ailelerine kavuşturuyoruz.

Bakımevimizden sahiplenilen her canın, paraziter uygulaması, kuduz aşısı  ve kısırlatırma ameliyatı tarafımızca yapılacak.

Köpek veya kedi sahiplenmek için ..

Aşağıda yer alan butonu tıklayarak, gelen formu doldurup çıktı almanız veya bakımevine geldiğinizde formu doldurmanız gerekmektedir. Verdiğiniz bilgiler veteriner hekim tarafından yeterli görülmesi halinde sahiplendirme gerçekleşecektir. Öncesinde bakımevi aranıp randevu istenmesi ve yoğunluğun olmadığı bir zaman diliminde daha detaylı görüşebilmek için ziyaret kabul edilecektir.

 

  1. Köpek veya kedinin yaşayacağı mekanı gösteren, içinde sizinde bulunduğunuz fotoğraflar

 

  1. Ev için sahiplenecekseniz, İsminize kayıtlı adresi gösteren ikametgah, su, tel,elektirik faturası vb ve sizin hakkınızda bilgi verebilecek en az iki referans

 

  1. İş yeri için ise vergi levhası

 

  1. Barınağımıza gelmeden önce bu sayfada yazan metinlerin hepsini mutlaka okumuş olmanız gerekmektedir.

 

  1.  Şehir dışına takibi zor olduğu için sahiplendirme yapılmamaktadır.

 

.

Barınağımıza hayvan sahiplenmeye gelmeden önce mutlaka okunması gerekenler:

Barınağımızın sahiplendirme sistemi çocuk esirgeme kurumu gibidir. Köpeklerimiz terk edilen hayvanlardan oluşuyor. Bir kere bu travmayı yaşamış bir hayvana tekrar böyle büyük bir acı yaşatmak istemediğimiz için, sizi tanımamız ve sohbet edip emin olmamız gerekiyor. 

Daha sonra   gerekirse (video veya fotoğraf yeterli gelmediyse ) yerinizi yakından görüp tetkik ediyoruz. Aynı çocuk esirgeme kurumundan çocuk evlat edinir gibi prosedürlerden geçmeniz gerekiyor. Çünkü onlar bizim çocuklarımız gibiler.

Tekrar terk edilmeyeceklerinden, çok iyi bakılacaklarından emin olursak o zaman sahiplendiriyoruz.


Köpeklerimizi, sahiplendirdikten sonra düzenli aralıklarla kontrol ediyoruz.

ŞEHİR DIŞINA SAHİPLENDİRME YAPILMAMAKTADIR.


İyi bakıldıklarına ve tekrar sokağa terk edilmeyeceklerinden emin olmak için , böyle bir kural koymak zorunda kaldık. Şehir dışına vereceğimiz köpeklerde kontrol etme şansımız olmadığı için vermemeyi tercih ediyoruz.