Haber

Körfez´de Ot Biçme ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Orjinal Resim

Körfez’de Ot Biçme ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi başta olmak üzere köy ve kırsal alanlarda ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, vatandaşlara daha temiz, düzenli ve estetik bir çevre sunmak için yeşil alanlarda bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, çim biçme, yabani ot temizliği ve genel peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriliyor.

HER ALANDA BAKIM VE TEMİZLİK
Ekipler, park, bahçe, bulvar, cadde ve ağaç diplerinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Vatandaşların sıklıkla kullandığı oyun ve dinlenme alanları ile yürüyüş parkurlarında ot temizliği ve çim biçme işlemleri titizlikle sürdürülüyor. Çalışmalarla birlikte kent genelinde estetik görünüm artırılırken, yeşil alanların kullanım kalitesi de yükseltiliyor.

BUDAMA VE KOMPOST ÇALIŞMALARI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak yapılan bakım programları kapsamında budama işlemlerine de ağırlık veriyor. Budanan ot ve ağaç dalları kompost üretim tesisine gönderilerek, mantar üretiminde değerlendiriliyor.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler

Spor