Bilgievlerinden Yıl Sonu Şöleni
Körfez Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Cahit Zarifoğlu ve Şehit Eren Bülbül Bilgievleri, 2024-2025 eğitim dönemini coşkulu bir yılsonu etkinliğiyle tamamladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda öğrencilerin hazırladığı resim sergisi, tiyatro gösterisi, halk oyunları gösterisi ve konser büyük beğeni topladı.
ÖĞRENCİLERDEN SANAT VE EMEK DOLU GÖSTERİ
Etkinlikte öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergileme fırsatı buldu. Renkli resim çalışmalarının yer aldığı sergi, katılımcılardan tam not alırken; sahnelenen tiyatro oyunu ve müzik dinletisi ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
BAŞKAN SÖĞÜT VE EŞİ DE ETKİNLİĞE KATILDI
Programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt de katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Etkinlik boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Söğüt, eğitmenlere ve velilere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Bilgievlerimizde sadece akademik destek değil; aynı zamanda kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimi destekleyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün burada çocuklarımızın özveriyle hazırladığı çalışmaları görmek bizler için büyük bir gurur kaynağı. Tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.
VELİLERDEN TEŞEKKÜR, ÖĞRENCİLERDEN COŞKU
Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının gelişiminde önemli katkılar sunan Belediye Başkanı Şener Söğüt’e, Bilgievleri’ne teşekkür ederek, yıl boyunca sunulan eğitim ve etkinliklerden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Öğrenciler ise büyük emek verdikleri çalışmalarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.