Körfez´in Köylerinde Sıkı Çalışma

Körfez’in Köylerinde Sıkı Çalışma

Körfez Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile sadece ana yollarda değil, vatandaşın ihtiyaç duyduğu noktalarda da çalışma yürütüyor.

Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçedeki kırsal alanda kalan yollar, modern hale getiriliyor. Köyler arasında ulaşımı sağlamak adına yeni grup yolları oluşturan ve bunları modern hale getiren ekipler, köy içlerinde de bağlantı yollarını yeniliyor, ihtiyaçlara göre yenilerini açıyor.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Körfez Belediyesi ekipleri, Sipahiler-Demirciler Köyü’ nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Vatandaşların talebi sonrası Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te konunun takipçisi olacağını belirtmiş ve çalışmaların başlaması noktasında adımlar atmıştı. Körfez yollarının belediye ekipleri tarafından daha güzel ve konforlu hale geldiğini gören vatandaşlar Körfez Belediyesi’ ne ve ekiplerine teşekkür etti.