Körfez Belediyesi´nden Mezarlıklarda Çiçek Dağıtımı

Körfez Belediyesi’nden Mezarlıklarda Çiçek Dağıtımı
Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda mevsimlik çiçek dağıtma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Toplam da 12 bin adet çiçek fidesi vatandaşlara dağıtılacak.

Körfez Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde mezarlıkları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için çiçek dağıtımı yaptı. Günler öncesinden mezarlıkları temizleyen, bakımlarını yapan Körfez Belediyesi arife günü mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara da yardımcı oldu.

12 BİN ADET ÇİÇEK
Fen İşleri Müdürlüğü Mezarlıklar Şefliğine bağlı ekipler ilçe genelindeki mezarlıklarda gün boyu ve bayramın birinci günü çiçek dağıtımı gerçekleştirecek. Dün Hereke, İlimtepe ve Asri Mezarlığı’nda ekipler çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Yarın da devam edecek olan dağıtımla toplam 12 bin adet çiçek fidesi vatandaşlara dağıtılacak.