Haber

Özel Çocuklar İçin Özel Etkinlik

Orjinal Resim

Özel Çocuklar İçin Özel Etkinlik
Körfez Belediyesi Spor Okulları bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sportif becerilerini sergiledi.

Körfez Belediyesi Spor Okulları bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli çocukların Engelliler Haftası ve Anneler günü için düzenlediği özel program hem duygulandırdı hem de izleyenleri mutlu etti. Öğrendikleri hareketleri ebebeynlerine sergilen çocuklara eğitmenleri tarafından madalya verildi.

ANNELERİNE ÇİÇEK VERDİLER
Özel çocular tarafından yapılan gösteriye veliler de katıldı. Her daim çocuklarının yanında olan anne ve babalar gösteriyi alkışlarla izledi. Madalya töreninden sonra çocuklar,anne ve babalarına çiçek fidesi hediye etti.

HER ÇOCUĞUMUZ ÖZEL
Tören sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren yetkililer, “Bizim için her çocuğumuz çok özeldir. Biz burada çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayarak sorumluluk bilincine ulasşmasını istiyoruz. Anneler ile birlikte de çocukların çiçek fidesini ekip sulayıp büyüterek  sorumluluk bilincini arttırmayı da hedefledik” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler