Başkan Söğüt´ten, Körfezli Gençlere Ziyaret

Başkan Söğüt’ten, Körfezli Gençlere Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sarnıç Han İş Merkezi içerisinde faaliyete başlayan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Halk Kütüphanesi’nde ders çalışan gençleri ziyaret etti.

Körfezli gençlerle her fırsatta bir araya gelen Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediyenin katkılarıyla hayata geçirilen Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Söğüt, ders çalışmak için kütüphanede bulunan gençlerle de uzun uzun sohbet etti.

GENÇLER ANLATTI, SÖĞÜT DİNLEDİ
Körfez’e kalıcı çözümler getirmek için çalışan Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu sefer gençleri dinledi. Halk Kütüphanesi’nde bulunan gençler, eğitimden-siyasete birçok konuda merak ettiklerini, istek ve taleplerini Belediye Başkanı Şener Söğüt’e iletti. Başkan Söğüt, “Gençlerimizin talep ve istekleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şikâyetlerinin hepsinin çözümü için önerilerimiz var” dedi.
Körfezli gençler ise Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.