Asfaltlanan Caddelerin Çizgileri De Çekildi

Asfaltlanan Caddelerin Çizgileri De Çekildi
Körfez Belediyesi, altyapısı tamamlanan ve asfaltı yenilenerek güzel bir görünüme kavuşan Seda Caddesi ve Bora Sokak’ta yol çizgilerini de çekti.
Körfez’de İSU tarafından yürütülen altyapı çalışmaları sonrasında üstyapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Seda Caddesi ile Yeniyalı Mahallesi Bora Sokak’ta asfalt serim işlemi tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çekildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Hafta sonu mesai yürüten ekipler, iki caddede de yol çizgi çekme işlemini tamamladı. Altyapı çalışmalarının ilçe genelinde sona geldiğini belirten yetkililer, hızlı bir şekilde üstyapı çalışması yürüttüklerini belirterek, Körfez genelindeki yolların modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.