Tuğrul Caddesi´nde Asfalt Hazırlığı

Tuğrul Caddesi’nde Asfalt Hazırlığı

Körfez’de araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu caddelerden biri konumundaki Tuğrul Caddesi’nde yenileme çalışmaları başladı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi ve İSU ekipleri iş birliği ile Tuğrul Caddesi’nde kazıma işlemlerine başladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İlk etapta Tuğrul Caddesi’nin orta kesiminden sahile doğru inen kısmında çalışmanın startı verilirken, asfalt kazıma işlemi gerçekleştirildi. Hafta sonu da PMT serim işlemlerinin gerçekleştirileceği caddede, hızlı bir şekilde asfalt serim işlemine de başlanacağı belirtildi. Asfalt yenileme sonrasında da cadde boyunca dekoratif aydınlatmalar uygulanacak.