Haber

Başkan Söğüt, "Çocuklarımız Mutlu Olsun Yeter"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Çocuklarımız Mutlu Olsun Yeter”
Körfez’de çocuklar için ‘tatil’ ile birlikte şenlikler de başladı. Tüm mahallelerde gerçekleştirilen çocuk şenlikleri ile çocuklar da eğlenceli vakit geçirdi. Başkan Söğüt de son olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliğe katıldı.

Körfez’de çocuklar için ‘tatil’ ile birlikte şenlikler de başladı. Tüm mahallelerde gerçekleştirilen çocuk şenlikleri ile çocuklar da eğlenceli vakit geçirdi. Başkan Söğüt de son olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliğe katıldı. Çocukların kurulan oyun gruplarında keyifle vakit geçirdiği etkinlikte ailelerle bir araya gelen Başkan Söğüt, sohbet etti,

EĞLENCEYE DOYACAKLAR
Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her mahallede açık hava sinemaları ve çocuk şenliği düzenlediklerini belirten Başkan Söğüt, “Çocuklarımızı mutlu eğlenirken görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu yaz gerek konserler, gerek şenlikler ile onların güzel bir yaz geçirmesini istedik. Pandemi dolayısıyla iki yıl neredeyse eğlenceden uzak kaldılar” dedi. Başkan Söğüt daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler