Haber

Körfez´de ´Yaz Eğlenceleri´ Devam Ediyor

Orjinal Resim

Körfez’de ‘Yaz Eğlenceleri’ Devam Ediyor
Körfez Belediyesi tarafından okulların kapanması ile birlikte başlayan ‘yaz eğlenceleri’ tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Körfez Kent bölgesinde düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Körfez Belediyesi tarafından okulların kapanması ile birlikte başlayan ‘yaz eğlenceleri’ tüm hızıyla devam ediyor. Kurban bayramı boyunca sahillerde gerçekleştirilen etkinliklerin son adresi Körfez Kent oldu. Düzenlenen etkinlikte çocuklar kurulan oyun alanlarında doyası eğlendi.

KEYİF DOLU BİR GÜN
Etkinliklerde çocuklar kadar büyükler de keyif dolu bir gün geçirdi. Çocuklar için hazırlanan çeşitli oyunlara velileri de eşlik etti. Çocuklar eğlence parkurlarında eğlenirken animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Etkinlik boyunca çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Önce oyun grupları ile doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra etkinlik alanına geçti. Burada çocuklar için farklı oyunlar düzenlendi. Çalan müziklerle birlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, dans yarışması, ip atlama gibi oyunlarla da alandaki coşku iki katına çıktı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler