Ağadere Caddesi Işıl Işıl Oldu

Ağadere Caddesi Işıl Işıl Oldu
Körfez Belediyesi, alt ve üstyapısı yenilenen Ağadere Caddesi’nin ışıklandırmasını da yeniledi. Esnaf, ortaya çıkan görüntü dolayısıyla Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Körfez Belediyesi, kent genelindeki alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İSU ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarına geçiliyor. Ağadere Caddesi’nde de üstyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz, ışıklandırmalar da yenilendi.

ÇOK GÜZEL OLDU
Ekipler, aydınlatma direklerine yeni led figürleri asarak caddenin çehresini değiştirdi. Tamamlanan çalışmalar sonunda caddenin gecesi görsel şölene dönüştü. Ağadere Caddesi esnafı da Körfez Belediyesi’ne ve Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederek, akşam saatlerinde ortaya çıkan görüntü dolayısıyla mutlu olduklarını belirtti. Çalışmaların ilçedeki birçok caddede uygulanacağı belirtildi.