Körfez´de Görüntü Kirliliğine İzin Verilmiyor

Körfez’de Görüntü Kirliliğine İzin Verilmiyor
Körfez’de kamuya açık alanlarda görüntü kirliliği oluşturan anlamsız duvar yazıları ve çizimleri, belediye ekiplerince temizleniyor.

Körfez Belediyesi ekipleri ilçe genelinde duvarlara gelişigüzel yazılan yazılar ve çizimlere yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kötü görüntü oluşturan yazıları ve çizimleri temizlemek için sokak sokak gezen ekipler, tespit edilen noktalara anında müdahale ederek uygun boya ile kapatıyor.

DAHA DUYARLI OLUNSUN
Ekipler; parklarda, yol kenarlarında ve sokak aralarında duvarlara yazılan yazıları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Fatih Mahallesi’nde muhtarlık binasının çevresine de yazılan yazılar ekipler tarafından boyayla kapatıldı ve daha güzel görünüme kavuşturuldu.