Başkan Söğüt, "Sizler Bizim Baş Tacımızsınız"

Başkan Söğüt, “Sizler Bizim Baş Tacımızsınız”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kışladüzü Mahallesi’ndeki ziyaretleri kapsamında iki yaşlı vatandaşın da evine konuk oldu, sohbet etti. “Sizlerin hayır duasını almaya geldik” diyen Söğüt’e, vatandaşlar da teşekkür etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kışladüzü Mahallesi’ndeki ziyaretleri kapsamında iki yaşlı vatandaşın da evine konuk oldu, sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyarette ilk olarak Kadir Gürel’i evinde ziyaret eden Başkan Söğüt, aile yakınlarıyla da sohbet eden Başkan Söğüt, daha sonra da Mehmet Ali Şanlı’nın evine konuk oldu.

POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ
“Yaşlılarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yapıyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizler bizim başımızın tacısınız. Elimizden geldiğince de ilçedeki çınarlarımızı ziyaret ediyoruz. Ve ziyaretlerde tek isteğimiz de bizlere dua etmeleri” ifadelerini kullandı. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette renkli görüntüler de vardı.