Haber

Pazarcılar Odası´ndan Başkan Söğüt´e Ziyaret

Orjinal Resim

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Söğüt’e Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kısa süre önce gerçekleştirilen kongrede Körfez Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Kerem Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mart ayında gerçekleştirilen kongrede Körfez Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Kerem Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Söğüt’e pazarcı esnafına olan desteklerinden dolayı teşekkür eden Kerem Yavuz, “Bundan sonraki süreçte de birlikte pazarcı esnafımız için belediyemiz ile birlikte güzel projelerde bir araya gelmeyi sürdüreceğiz” dedi.

“MEMNUNİYET DUYDUM”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zor bir görev üstlendiniz ama birlik ve beraberlik içerisinde yönetiminizle bu yükü en iyi şekilde taşıyacağınıza eminim” dedi. Belediye olarak pazarcı esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Sizlerin taleplerini önemsiyoruz. Daha iyi şartlarda hizmet sunmanız için de elimizi her zaman taşın altına sokuyoruz.

TALEPLERİNİZ ÖNEMLİ
İlçemizdeki kapalı pazar alanlarını çoğaltırken, buralarda daha iyi hizmet vermeniz noktasında da sürekli iyileştirmelerde bulunuyoruz. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’mizin altındaki pazar alanının aydınlatmasını komple yeniledik ve gerçekten güzel oldu. Şimdi Güney Mahallesi’nde de spor kompleksi altındaki kapalı pazarı hayata geçirince, bölgenin de ihtiyacına cevap vermiş olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler