Haber

Başkan Söğüt, "Bu Kente Hizmet Etmekten Mutluluk Duyuyoruz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Bu Kente Hizmet Etmekten Mutluluk Duyuyoruz”
Ramazan akşamlarında her akşam farklı camilerde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Söğüt, “Ekibimizle beraber kentin her noktasına dokunuyoruz. Çünkü bu kente hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ramazan akşamlarında her akşam farklı camilerde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sohbet ortamında gerçekleşen buluşmalarda hem soruları cevaplıyor hem de yapılacak projelerle ilgili de kısa bilgiler veriyor. İlk akşam Atalar Camii’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Söğüt, daha sonraki akşamlarda Merkez Camii, Bağdat Camii ve Körfezkent Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

MAHYA İÇİN TEŞEKKÜR
Kuzey Mahallesi Merkez Camii’ndeki buluşmada vatandaşlar Başkan Söğüt’e mahya için teşekkür ederken, çocuklar da birlikte fotoğraf çektirmek istedi. Başkan Söğüt de çocukları kırmazken, “Cemaatimiz ve derneğimizin talebi oldu bizler de destek verdik. Gerçekten de Körfez’in dört bir yanından gözüken güzel bir mahya oldu” ifadelerini kullandı.

BİZİM SEVDAMIZ
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde konuşan Başkan Söğüt, “Körfez bizim sevdamız. Ekibimizle beraber kentin her noktasına dokunuyoruz. Çünkü bu kente hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler