Haber

Başkan Söğüt´ten Ramazan Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Ramazan Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi olan Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirtti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan, kendimizle yüzleşmemiz, kitabımızla buluşmamız, hata ve günahlarımızdan arınarak bütün benliğimizle Rabbimize yönelmemiz için eşsiz bir fırsat olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın manevi hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

BAŞI RAHMET, ORTASI BEREKET
Bizleri bu mübarek aya ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Başı rahmet, ortası bağışlanmak ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olarak müjdelenen mübarek Ramazan ayında tutacağımız oruçlarla yapacağımız ibadetlerle hem günahlarımızdan arınmak için fırsat bulmuş olacağız hem de birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma gibi asil duygularımızı ön plana çıkaracağız.

HUZUR GETİRMESİ DİLEĞİYLE
İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni de içinde bulunduran Ramazan Ayı'nın güzel Körfezimize, ülkemize ve Türk-İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan ayının bir kez daha Dünya'da yaşanan acı olayların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler