Başkan Söğüt´ten Çatal ve Coşan´a Ziyaret

Başkan Söğüt’ten Çatal ve Coşan’a Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, UlaşımPark Genel Müdürü Serhan Çatal ve Kent Konut Genel Müdürü Erhan Coşan’ı ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü sonrasında UlaşımPark Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Serhan Çatal’ı ziyaret etti. Başkan Söğüt’e ziyaretlerde Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve İbrahim Çırpan da eşlik etti. Başkan Söğüt, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Çatal’a yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Şener Söğüt daha sonra Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve İbrahim Çırpan ile birlikte Kent Konut Genel Müdürü Erhan Coşan’ı ziyaret etti. Kent Konut’un hayata geçirdiği projeler ile Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Başkan Söğüt, başarıların devamını diledi. Görüşme sırasında Erhan Coşan, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.