Öğrenciler Daha Güvenli Giriş-Çıkış Yapabilecek

Öğrenciler Daha Güvenli Giriş-Çıkış Yapabilecek
Yeniyalı Mahallesi Halk Meclisi sırasında Atatürk Ortaokulu idarecilerinin öğrencilerin daha rahat giriş çıkışını sağlamak amacıyla Başkan Söğüt’ten istedikleri sürgülü kapı, ekipler tarafından yenilendi.

Körfez’de, Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen halk meclisi toplantılarında, vatandaşlardan, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen taleplere anında müdahale ediliyor. Yeniyalı Mahallesi halk meclisi toplantısında Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Şener Söğüt’ten, okul idarecilerinin de bir talebi oldu.

GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ
Eğitimciler,  Atatürk Ortaokulu’nun ana giriş-çıkışında bulunan ve bozuk olan sürgülü kapı dolayısıyla öğrencilerin dar olan alandan girip çıkmaya çalıştığını belirtti. Başkan Şener Söğüt’ün talimatı ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Program dâhilinde çalışmalara başlayan ekipler, kısa süre içerisinde sürgülü kapının tamir işlemlerini gerçekleştirerek, kullanışlı ve daha güvenli hale getirdi.