Cevher Dudayev Parkı Tamamlandı

Cevher Dudayev Parkı Tamamlandı
Körfez Belediyesi tarafından 14 dönümlü alanda hayata geçirilen Cevher Dudayev Parkı tamamlandı. Cuma günü düzenlenecek törenle açılacak ve halkın kullanımına açılacak.

Körfez Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde bulunan ve atıl durumda olan Cevher Dudayev Parkı’nı baştan aşağı yenilemek ve cazibe merkezi haline döndürmek adına geçtiğimiz mart ayında startı vermiş ve düzenlenen törenle temelini atmıştı. Toplam 14 dönümlük arazi üzerinde kurulan park, tamamlandı ve vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

AÇILIŞ 10 ARALIK CUMA GÜNÜ
Cevher Dudayev Parkı içerisinde; futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları, basketbol sahası, sosyal donatı alanı, yürüyüş yolları ve araç otoparkı bulunuyor. Tamamlanan park için 10 Aralık Cuma günü saat 13.30’da yapılacak törenle halkın kullanımına açılacak.