Başkan Söğüt, Sabah Namazında Çocuklarla Buluştu

Başkan Söğüt, Sabah Namazında Çocuklarla Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sabah namazı sonrasında Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu sabah namazı sonrasında Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde çocuklar ve cemaatle bir araya geldi. TÜGVA tarafından çocuklara camiyi sevdirmek ve namaz kılmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen proje kapsamında çocuklarla bir araya gelen Başkan Söğüt, cemaatle birlikte kahvaltı yaptı.

ÇOCUKLARLA DAHA DA GÜZEL
Başkan Söğüt, “Camiler şehirlerin kalbidir. Bizim de kalbimizde en çok yeri olan mekânlar camilerimizdir. Gençlerimizle güzel bir sabahta camide buluşmak, sonrasında da sohbet etme imkanı bulmak gerçekten güzel” ifadelerini kullandı. Programa ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve TÜGVA temsilcileri de katıldı.