Yukarı Hereke Camii´nin Çevresi Genişletiliyor

Yukarı Hereke Camii’nin Çevresi Genişletiliyor
Yukarı Hereke Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’nde cemaatin ‘çevresi dar’ diyerek genişletilmesi istemi sonrasında Körfez Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Körfez Belediyesi ekipleri, Yukarı Hereke Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’nin çevresini genişletme çalışmasını başlattı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halk meclisi toplantısında muhtar ve vatandaşlardan gelen talep sonrasında Merkez Camii’nin çevresinin genişletilmesi için talimat vermişti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışmalara başladı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de önceki gün Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte bölgedeydi ve genişletme çalışmasını yakından takip etti. Başkan Söğüt, “Muhtarımızın ve cami cemaatimizin talebi oldu. Dar olan bahçenin genişletilmesini istediler. Bizler de halkımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde kullanmaları için geniş çaplı bir çalışma başlattık” dedi.