Başkan Söğüt, Emekli Personelle Buluştu

Başkan Söğüt, Emekli Personelle Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Körfez Belediyesi’nden emekliye ayrılan personelle bir araya geldi,  plaket takdim etti.

Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe toplantı salonunda gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz, birim müdürleri ve emekliye ayrılan 34 personel katılım sağladı. Plaket takdim töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Belediyemizde yıllardır canla başla görev yapan ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için büyük emek veren siz çalışma arkadaşlarıma katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

HER ZAMAN BİZİM BİR PARÇAMIZSINIZ
Sizlerle birlikte, bu kent için, belediyemiz için çalışmak büyük bir mutluluk. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Körfez Belediyesi’nin bir parçası olacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Şener Söğüt konuşmasının ardından, emekliye ayrılan personele plaket ve hediye takdiminde bulundu. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.