Huzurevi sakinlerine ´diş sağlığı´ anlatıldı

Körfez Belediyesi, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Körfez Ağız Diş ve Sağlığı Merkezi tarafından Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Tavşancıl Huzurevi’nin sakinlerine ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ konulu eğitim verildi

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında; Körfez Belediyesi, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Körfez Ağız Diş ve Sağlığı Merkezi tarafından Tavşancıl Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirildi ve huzurevin sakinlerine ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ konulu eğitim verildi.

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR

Körfez ADSM Başhekimi Dt. Zehra Coşkun Salih tarafından verilen eğitim sırasında huzurevi sakinleri de merak ettikleri konular hakkında sorularını iletti. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen eğitim sonunda Körfez Belediyesi tarafından huzurevi sakinlerine içerisinde diş fırçası ve diş macunu da bulunan hediye paketi verildi.