Kirazlıyalı Zeytindere Çeşmesi yenilendi

Körfez Belediyesi ekipleri, Zeytindere Deresi’nden gelen ve akmayan çeşmeyi önce onardı daha sonra da yenileyerek güzel bir görünüme kavuşturdu

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zeytindere Deresi’nden gelen ve uzun zamandır su akmayan çeşmeyi önce onardı daha sonra da yenileyerek güzel bir görünüme kavuşturdu. Vatandaşların ve Muhtarın talebi sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak ceşme suyunu akar hale getirdi ve onarımını gerçekleştirdi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Ekiplerin suyu akar hale getirmesi sonrasında eski durumdaki çeşme için bir de yenileme çalışması gerçekleştirildi. Ekipler kısa süre içerisinde yenilediği çeşmeyi güzel bir görünüme kavuşturdu. Mahalle Muhtarı Ahmet Mızrak da yapılan çalışmadan dolayı Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.