Ankara´da Körfez rüzgarı

Körfez Belediyesi’nin Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre” Festivali'nde açtığı stant, gençlerden ilgi gördü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de standı ziyaret etti

Körfez Belediyesi’nin Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre” Festivali'nde açtığı stant, gençlerden ilgi gördü. İlk günden itibaren gençlere yönelik yapılan çalışmaların aktarıldığı stantta, çeşitli aktiviteler de düzenleniyor. Ayrıca ziyaret eden gençlere Kiraz Lokumu ikram edilirken, en fazla ilgiliyi de o görüyor.

ÖZHASEKİ’DEN ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de Körfez Belediyesi’nin açtığı standı ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İkram edilen kiraz lokumunun tadını çok beğendiğini belirten Özhaseki, ‘Körfezliler gerçekten şanslı’ dedi. Ayrıca gençlere yönelik düzenlenen sportif ve kültürel etkinlikleri de beğendiğini belirtti.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de önceki gün Ankara ziyaretleri sonrasında Körfez Belediyesi’nin açtığı Ankara Millet Bahçesi’ndeki standı ziyaret etti. Burada standa gelen gençlerle de bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Söğüt, Kocaeli’den katılan diğer belediyelerin stantlarını da gezerek kolaylıklar diledi.