Temizlik İşleri personeli 400 fidan dikti

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağaçlandırma seferberliğine destek vermek adına 400 adet ağaç dikti

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağaçlandırma seferberliğine destek verdi. Her gün Körfez’in dört bir yanının daha temiz olması için çalışma yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin doğaya bir nefes olması oldukça anlamlı bulundu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaçlandırma çalışmasının yapıldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki alan giden ekipler, 400 fidanı toprakla buluşturdu.

400 FİDAN DİKTİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ali Osman Yıldırım ve ekibi doğaya bir nefes vermek istediklerini belirterek, “İklim değişikliğinin kendini fazlasıyla hissettirdiği bu dönemde; atmosferdeki karbon miktarını azaltmak ve doğaya oksijen vermenin en etkili ve kolay yolu ağaç dikmektir” dedi. Bu bağlamda; Körfez ilçemizin temizliği ve çevrenin korunması için fedakârca çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün bu faaliyeti çok anlamlı bulundu.