Haber

Başkan Söğüt, Gençlerle Yürüdü

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, Gençlerle Yürüdü
Körfez Belediyesi, saklı güzellikleri içerisinde barındıran köyler bölgesinde doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Köylerin doğal güzellikleri arasında yapılan yürüyüş, yaklaşık 45 dakika sürdü.

Körfez Belediyesi, Yarımca Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini, Körfez’in gizli güzellikleri ile buluşturdu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında yürüyüşe katılanlar arasında; Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Birim Müdürleri, Muhtarlar, öğrenci ve öğretmenler yer aldı.

TAŞKÖPRÜ’YE HAYRAN KALDILAR
Sevindikli Kültür Merkezi önünde buluşan topluluk önce kahvaltı yaptı. Başkan Şener Söğüt’ün yaptığı kısa bir selamlama konuşması sonrasında yürüyüş, tarihi Taşköprü’den başladı. Başkan Söğüt öğrencilere Tarihi Taşköprü hakkında detaylı bilgiler aktarırken, öğrenciler ise 2 bin yıllık tarihi olan Taşköprü’ye hayran kaldı. Yürüyüş daha sonra zorlu parkurla devam etti. 

MANCARLI PİDE İKRAMI
Çoban Geçidi boyunca gerçekleştirilen yürüyüş, köy içlerine yapılan ziyaretle de devam etti. Renkli görüntülerin de oluştuğu yürüyüş sonrasında öğrenci ve öğretmenlere mancarlı pide ikramında bulunuldu. Ali Hocalar Köyü’nde tamamlanan yürüyüş sonrasında öğrenciler, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler