Rifat Hisarcıklıoğlu da Hereke Halısı Dokudu

Rifat Hisarcıklıoğlu da Hereke Halısı Dokudu
Körfez’in yöresel ürünleri, 11. Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı'nda tüm Türkiye’ye tanıtıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti, Hereke halısını dokudu.

Körfez’in yöresel ürünleri, Antalya’da düzenlenen 11. Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı'nda tüm Türkiye’ye tanıtıldı. Körfez Belediyesi’nin de ilçenin tanıtımı için kurduğu stant büyük ilgi gördü. Stant ziyaretçilerine kiraz lokumu ikram edilirken, Körfez’in tarihi değerleri anlatıldı ve ilçeyi tanıtan broşürler takdim edildi.

HALIYI DOKUDU
Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Yörex 2021 Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katılan Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Önemli bir değer olan Hereke Halısı’nın işlendiği alana gelen Hisarcıklıoğlu, dokumacılar ile birlikte halıya ilmik attı.

KİRAZ LOKUMUNU ÇOK BEĞENDİ
Hereke Halısı’nın önemli bir değer olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Kiraz lokumunun da tadına baktı ve Körfezlilere selamını iletti. 24 Ekim’e kadar devam edecek fuar kapsamında Körfez’in yöresel ve tarihi değerleri fuar alanında açılan stant ile tüm Türkiye’ye tanıtılacak.