Körfez´de Yol İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de Yol İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de altyapı çalışmalarının devam ettiği mahalleler dışında ilçe genelindeki asfalt iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kapsamda son olarak kentin işlek noktalarından Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki ana caddelerde asfalt iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ
Körfez ile Derince’yi bir birine bağlayan yol üzerinde bozuk durumdaki noktalara müdahale eden ekipler, trafiği aksatmadan çalışmasını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, havaların izin verdiği süre içerisinde ilçe genelindeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.