Körfez-Çukurca Kardeşliğine Temel Atıldı

Körfez- Çukurca Kardeşliğine Temel Atıldı
Körfez Belediyesi’nin desteği ile kardeş şehri Hakkari Çukurca’da hayata geçirilecek yeni hizmet binasının temeli atıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de törene katıldı, “Gönül köprüsü kurduğumuz kardeş şehirlerimizin yanındayız” dedi.

Körfez Belediyesi’nin desteği ile kardeş şehri Hakkari Çukurca’da hayata geçirilecek yeni hizmet binasının temeli atıldı. Körfez Belediye Meclisi tarafından kardeş şehir olunan Çukurca’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi ve yeni belediye hizmet binası için demir desteği yapılması kararlaştırılmıştı. O destek sonrasında bugün düzenlenen törenle Çukurca Belediyesi yeni hizmet binasının temelleri atıldı.

MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte temel atma törenine; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez Belediyesi Koordinatörü Selahattin Kabadayıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Öztürk ve Şahin Ergün ile Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin de katıldı. Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar tarafından karşılanan heyet, bölgede de incelemelerde bulundu.

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
İlçe protokolünün de katıldığı temel atma töreni sonrasında Körfez Belediyesi’ne teşekkür eden Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, “Bizler için iki önemli projeyi hayata geçiriyoruz. Kardeş Belediyemiz Körfez Belediyesi’ne ve Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere yaptıkları destek çok önemliydi. İki projemize demir desteği sundular. Çukurca halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ’DE BİZİM ÇUKURCA DA…
Başkan Şener Söğüt de Körfez’den Çukurca’ya bir gönül köprüsü kurduklarını belirterek, “Başkanımızın talebi bize ulaştığında hemen harekete geçtik. Meclisimizde kararımızı aldık ve adımları hızlandırdık. Körfez’de bizim, Hakkari Çukurca da. Kardeşlik, birlik ve beraberlik bunu gerektirir. Şimdiden Çukurca’da hayata geçirilecek bu iki büyük projenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.