Başkan Söğüt, "Üreten ve Sorgulayan Bireyler Olun"

Başkan Söğüt, “Üreten ve Sorgulayan Bireyler Olun”
İGSAŞ Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışında ‘minik dehalar’ ile bir araya gelen Başkan Söğüt, “Hayallerinizi büyük kurun, çalışın, azmedin. Çünkü geleceğin dünyasını sizler şekillendireceksiniz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İGSAŞ Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katıldı. Yapılan kurdeleme kesimi sonrasında çocuklar tarafından hazırlanan projeleri inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Onların akıl ve bilime dayalı aldığı eğitimi, ortaya koydukları çalışmaları çok önemsiyorum. Bu yönde yaptıkları her çalışmayı destekliyoruz” dedi.

SİZLER ŞEKİLLENDİRECEKSİNİZ
“Geçmişten günümüze bir değerli bilim insanı milletimiz arasından çıkmıştır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Hayallerinizi büyük kurun, çalışın, azmedin. Çünkü geleceğin dünyasını sizler şekillendireceksiniz. Sizlerin başarılı, sorgulayan üreten bireyler olmanız için uğraşıyoruz. Bu kapsamda da tüm çalışmalarımızı yapıyoruz.

HAYALLERİNİZE KATKI SAĞLIYORUZ
Bilgi Evlerimizin sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hayata geçirdiğimiz Akademi Lise, sizlerin ufkunu açmak adına gerçekten önemli bir proje. Siz yolunuzu belirleyin, bizler hayallerinize katkı sağlayalım” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra hazırlanan projeleri inceledi ve minik dehalar ile sohbet etti.