Başkan Söğüt´ten Okul Ziyaretleri

Başkan Söğüt’ten Okul Ziyaretleri
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniyalı Halk Meclisi gezisi sırasında, ilçede eğitim hizmeti veren okulları ziyaret etti. 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okullarına kavuşan çocuklarla bir araya geldi.
Halk Meclisi toplantıları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’ni karış karış gezen Belediye Başkanı Şener Söğüt,  2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Atatürk Ortaokulu, Fahri Korutürk İlkokulu, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.  Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Söğüt, okulların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli talimatları verdi.

PANDEMİ KURALLARINI HATIRLATTI
Öğrencilerle bir araya gelerek uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanı Söğüt, pandemi sürecinin devam ettiğini belirterek maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının önemine değindi. Körfez Belediyesi olarak ihtiyaç duydukları her konuda okullara gerekli desteği verdiklerini ve vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Başkan Söğüt, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Ülkemizin daha güçlü bir konumda olması eğitimle mümkün olacaktır. Bu anlamda belediye olarak üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim - öğretim yılını tebrik ediyor, sağlıklı ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ
Yüzlerce öğrenci, Başkan Söğüt okul bahçesine girdiği andan itibaren etrafını sararak, fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Şener Söğüt ise etrafını saran öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.