Başkan Söğüt Öğrencilerle Birlikte Akif´i İzledi

Başkan Söğüt Öğrencilerle Birlikte Akif’i İzledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini izledi. İki farklı salonda gerçekleştirilen film gösterimi öğrencisinde öğrencileri selamlayan Başkan Şeenr Söğüt, “Akif, bizim tarihimiz için gerçekten önemli bir kişilik. Sizlerle birlikte tarihimize ışık tutan bu filmi birlikte izleyecek olmak ayrı bir heyecan.

GELECEĞİMİZE YÖN VERECEK
Vatan şairimiz Mehmet Akif’i hem de milli mücadelede yaşanan o günlere sizleri götürmek, istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenledik. Geçmişi unutmamak lazım. Geleceğimize yön verecek, ışık tutacak en önemli şey tarihimiz. Bu vesilesiyle Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha minnet ve şükranla yâd ediyorum“ dedi. Başkan Söğüt, ayrıca gençlerle sohbetinde bol bol okumalarını, araştırmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istedi.