Atıl Durumdaydı, Çok Güzel Oldu

Atıl Durumdaydı, Çok Güzel Oldu

Körfez Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırırken, atıl durumdaki alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne bu yıl içerisinde iki park kazandıran Körfez Belediyesi, mevcut parklarda da düzenlemeler gerçekleştirerek vatandaşların ve çocukların daha rahat kullanımı için çalışmalar yürütüyor.

ÇOK GÜZEL OLDU
Mimar Sinan Mahallesi’nde de uzun zamandır atıl durumda olan ve kötü bir görüntüye sahip olan Atatürk Lisesi arka kısmındaki park yenilendi. Yeniden projelendirilen park için gece aydınlatmaları ile oldukça güzel bir görüntüye büründü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma büyük beğeni topladı.