Körfez´de altyapı sonrası asfalt seriliyor

İSU tarafından Körfez Güney Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz asfalt seriliyor, kaldırımlar da yenileniyor

Körfez’de altyapı çalışmaları devam ederken, altyapısı yenilenen cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Toplamda 500 milyon TL’lik yatırımın yapıldığı altyapı çalışmaları Güney ve Fatih Mahallesi’nde tamamlanma noktasına geldi. Son olarak 4 cadde ve sokakta da İSU ekipleri tarafından tamamlanan altyapı çalışması sonrasında asfalt serimi gerçekleştirdi.

TEK TEK TAMAMLANIYOR

İSU, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında bir yandan alt yapı çalışması yapan ekipler, diğer yandan altyapı çalışması biten kısımlarda alt serimi yaparak yol konforunu sağlıyor. Altyapısı tamamlanan 1. Çerkez Sokak, Seher Sokak, Solmaz Sokak ve Kazım Ayvaz Sokak’ta asfalt yenilendi, kaldırım çalışmaları için de start verildi.