Körfez´de Parklar Artık Daha Güvenli

Körfez’de Parklar Artık Daha Güvenli
Körfez Belediyesi, parklara yerleştirdiği güvenlik kameraları ile parkları daha güvenli hale getirmeye devam ediyor. Toplamda ilçe genelindeki 52 park parka güvenlik kamera sistemi yerleştirildi.

Huzurlu, güvenli yaşam alanları oluşturmak, çocukların ve ailelerinin güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi 2021 yılı içinde; Beyzade, Kavacık, 15 Temmuz Şehitleri, Alaatin Yüksel, Gençlik, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Hacı Bektaş-i Veli Parkları’na ve Atatürk Anadolu Lisesi arkasında bulunan yeşil alana güvenlik kamerası takarak, toplamda 52 park ve 4 yeşil alanı daha güvenli hale getirdi.

24 SAAT KAYIT ALTINDA
Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, parklar modern hale getirilirken, çocuklar için daha güvenli olması amacıyla başlatılan kamera uygulamasıyla kamera sayısı da arttırıldı. Çalışmalar neticesinde alınan karar ile ilçenin farklı yerlerinde bulunan park ve bahçelerin hâkim noktalarına yerleştirilen güvenlik kameraları 7 gün 24 saat kayıt yapıyor.