Körfez´de Asfalt Seferberliği

Körfez’de Asfalt Seferberliği
Körfez’de vatandaşların kesintisiz içme suyu ile sağlıklı atık su ve yağmursuyu altyapısı için yapılan çalışmaların tamamlandığı bölgeler sıcak asfalt ile kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

ÇALIŞMALAR HUMMALI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
İSU, Körfez’in sağlıklı altyapıya kavuşturulması, su kayıp kaçaklarının azaltılması ve yağmursuyu hattı gibi altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahalle ve sokakların üstyapı çalışmalarını da zaman kaybetmeden yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri, hem altyapısıyla hem de üstyapısıyla Körfez’i örnek bir ilçe haline getirecek.

VATANDAŞLAR DAHA SAĞLIKLI BİR ALTYAPIYA KAVUŞMUŞ OLACAK
Fatih ve Güney Mahalleleri’nde altyapı çalışmalarının testleri ve toprağın çökme süresinin ardından tamamlanan yollarda sıcak asfalt kaplaması yapılırken, test süreci devam eden yollarda ise geçici onarım yapılıyor. Çalışmaların ardından sağlam altyapı ile buluşan Körfez, asfalt çalışmaları ile de sağlam bir üstyapıya kavuşacak.