Körfez´de Detaylı Temizlik

Körfez’de Detaylı Temizlik
“En güzel temizlik kirletmemektir” sloganından yola çıkan Körfez Belediyesi, her gün belirlenen program dâhilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor.

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.
TÜM MAHALLELERDE DETAYLI TEMİZLİK
Temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor.
Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor.