Âşıklardan Körfezlilere Müzik Ziyafeti

Âşıklardan Körfezlilere Müzik Ziyafeti
Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak 'Âşıklar Gecesi' programı düzenledi. Binlerce kişiye erişilen programda âşıklar, izleyenlere müzik keyfi yaşattı.

Körfez Belediyesi tarafından, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak Âşıklar Gecesi programı düzenledi. Pandemi dolayısıyla seyircisiz olarak Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen program, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı.

FARKLI KÜLTÜRLER BİR ARADA
Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen programa; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Aşık Temel Turabi, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Emrah Cevheri, Aşık Osman Sayar, Sunucu Şair Osman Nuri Koçak ve birim müdürleri katılım sağladı. Sosyal Medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan ve binlerce kişinin eriştiği programda, âşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.