Başkan Söğüt, "Hayatta Bir Hedefiniz Olsun"

Başkan Söğüt, “Hayatta Bir Hedefiniz Olsun”
2021-2022 eğitim-öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Hayatta bir hedefiniz olsun. Okuyun, araştırın ve kendinizi sürekli geliştirin” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere Kamu Kültürü ve Kuralları ile İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Stajyer öğrencilere ilk olarak kamu kültürü konusunda bilgiler verildi daha sonra da iş güvenliği konusunda eğitim verildi.

BİR ARAYA GELDİ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de stajyer öğrencilerle gerçekleştirilen eğitim toplantısına katıldı, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Staj döneminin önemine değinen Başkan Şener Söğüt, staj eğitiminin öğrencilerin ileriki hayatlarında önemli bir tecrübe ve geleceklerine yön vermesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEYİN
Başkan Söğüt, “Hayatta bir hedefiniz olsun. Okuyun, araştırın ve kendinizi sürekli geliştirin. Bunların yanında en önemlisi de vatanımıza, milletimize ve ailenize hayırlı birer evlat olmanızdır. Milli ve manevi duygularınızı hiçbir zaman kaybetmeyin” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt’ün ardından stajyer öğrencilere verilen eğitim devam etti.