Yenilenen Altyapı Sonrası Asfalt Seriliyor

Yenilenen Altyapı Sonrası Hızlıca Asfalt Seriliyor
Körfez’de altyapı çalışmasının tamamlandığı cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hızlıca sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiriliyor.

Körfez’de şehrin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altyapısı yenilenen ilçede İSU ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli olarak çalışma gerçekleştiren Körfez Belediyesi ekipleri, gerekli desteği de sağlayarak vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için yoğun bir mesai harcıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Altyapısı neredeyse tamamen yenilenen Güney ve Fatih Mahallelerinde de çalışması sonrası hızlıca üst yapı için hazırlık yapılıyor. Asfalt serimi sonrasında da ekipler bu kez kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Yetkililer, planlanan program dâhilinde Körfez’in çeşitli noktalarından yenileme ve dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini belirtiyor.