Körfez´de Anıtpark İçin Çalışmalar Başlıyor

Körfez’de Anıtpark İçin Çalışmalar Başlıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi, Yarımca’nın batı kısmında yer alan ve Anıtpark olarak bilinen Şehit Nazım Ateş Parkı’nı yeniden düzenliyor. 33 bin metrekarelik alanda yapılacak parkın projesi hazırlandı, start verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi, Yarımca’nın batı kısmında yer alan ve Anıtpark olarak bilinen Şehit Nazım Ateş Parkı’nı yeniden düzenliyor. Başkan Şener Söğüt dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Levent Yılmaz ile ilgili müdürlerle birlikte alanda incelemeler de bulundu.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
33 bin metrekarelik alanda bulunan Şehit Nazım Ateş Parkı, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan proje kapsamında adeta yeniden hayata geçirilecek. Projede otopark alanları, seyir terasları, etkinlik alanları, çocuk oyun grupları, sosyal donatılar ve dinlenme alanları bulunacak.

BATISI DA GÜZELLEŞECEK
Anıtpark’ın yenilenmesi ile birlikte Yarımca’nın batısının da güzelleşeceğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Anıtpark olarak da bilinen Şehit Nazım Ateş Parkı ilçemize çok yakışacak” dedi.