Körfez´de Yol İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de Yol İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de D-100 Karayolu’ndan Yarımca’ya girişi sağlayan ve trafiğin yoğun olduğu caddede Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfalt iyileştirme çalışması gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçe genelinde yol düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Altyapının yenilendiği bölgelerde cadde ve sokaklar tek tek asfaltlanırken, mevcut yollarda da iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri trafiği aksatmayacak şekilde Hızır Reis Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI YAPILDI
D-100 Karayolu’ndan Yarımca’ya girişi sağlayan ve trafiğin yoğun olduğu caddede yürütülen çalışma gece saatlerinde de devam etti. Trafiğin yoğun olmasından dolayı parça parça gerçekleştirilen çalışma kapsamında bozuk durumdaki alanlar iyileştirildi.