El Emeği Satış Yeri İçin Tek Tıkla Başvuru

El Emeği Satış Yeri İçin Tek Tıkla Başvuru

Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Ticaret Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi iş birliği ile hayata geçirilen ‘Kadın El Emekleri Satış’ projesi kapsamında, Körfezli kadınların el emekleri kazanca dönüşüyor. Kentteki ev kadınlarını istihdama katmak amacıyla hayata geçirilen proje için, Tütünçiftlik ve Yarımca Sahilleri’nde de Kadın El Emekleri Satış ve Sergi alanları’ oluşturuldu.

KADIN EMEĞİNE KATKI
Körfez’de, iki yüz ev kadınının el emeği göz nuru ürünlerinin satışını gerçekleştirebilecekleri mekânlar için de katkı sağlayan Körfez Belediyesi, www.korfez.bel.tr web sitesinde ‘El Emeği Satış Alanı Başvuru Formu’ kolaylığını, ev kadınlarının hizmetine sundu.

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU
Körfez’de oluşturulan satış alanlarında satış yapmak isteyen kadınlar, Körfez Belediyesi resmi internet adresinde yer alan ‘El Emeği Satış Platformu’ bölümünden başvuru yapabiliyor.