Körfez´de Çocuklar Sporla Buluşuyor

Körfez’de Çocuklar Sporla Buluşuyor
Pandemi yasaklarının kalkması sonrasında binlerce çocuğun ücretsiz eğitim gördüğü Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde, futboldan basketbola birçok branşta kayıtlar ve dersler başladı.
U12 İLE START VERİLDİ
Covid-19 nedeniyle uzun süredir faaliyetlerine devam edemeyen ve binlerce çocuğa eğitim veren Spor Akademileri’nde ilk olarak U12 ile start verildi. Körfez Yarımca sahilinde bulunan tesislerde gerçekleştirilen antrenmanlara, minik sporculardan yoğun katılım oldu.
YUKARI HEREKEYE AÇIK HAVUZ!
Körfez’de hiçbir çocuğun spordan uzak kalmasını istemeyen Körfez Belediyesi, Yukarı Hereke Mahallesi’nde kurduğu açık havuz ile çocukları sporla buluşturdu. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan eğitimlerde çocuklar hem yüzmeyi öğreniyor, hem de doyasıya eğleniyor.
Bunun yanı sıra; Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Körfez Spor Kompleksinde de kayıtlar devam ediyor.
HER BRANŞTA EĞİTİM
Spor Akademileri bünyesinde başlayan; Karate-Do, Kick Boks, Taekwondo, Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Güreş, Halk Oyunları ve Zumba dersleri için kayıtların devam ettiği belirtildi.
Vatandaşlar detaylı bilgiye; 0262 500 00 50 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilecekler.