Körfez´de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

Körfez’de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı
15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında hainler tarafından şehit edilen kahraman vatandaşlar için Körfez'de mevlid okundu.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe kalkışması sırasında şehit olan kahramanlar, Körfez'de dualarla anıldı. İlk olarak Körfez Mezarlığı'ndaki şehitlikte gerçekleştirilen anma programına; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DUA EDİLDİ
Protokol üyeleri ve vatandaşlar ilk olarak şehitliği ziyaYret etti, şehitlerimizin kabri başına karanfil bıraktı. Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Abdül Muhammet Çınar tarafından dua edildi. İkinci program ise Yeniyalı Merkez Camii'nde gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında eller şehitler için semaya doğruldu, dualar edildi.