Körfez´de ´15 Temmuz Özel Programı´ Düzenlenecek

Körfez’de ‘15 Temmuz Özel Programı’  Düzenlenecek

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde, Körfez’de de çeşitli anma programları gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüm ülkede çeşitli programlarla icra edilecek. Bu kapsamda Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi de, hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde, halkın yazdığı destanı, kahraman şehit ve gazileri ilçede düzenlediği çeşitliği etkinliklere anacak.

ŞEHİTLER VE GAZİLER ANILACAK
Anma etkinlikleri ilk olarak, Körfez Asri Mezarlığı Şehitlik ziyareti ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan resim sergisinin açılışı, Yeniyalı Merkez Camii’nde mevlid-i şerif okunması,  15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda 15 Temmuz özel programının gerçekleştirilmesiyle program son bulacak.

PROGRAM AKIŞI
Saat: 11.00 - Körfez Şehitlik Ziyareti, Kur’an-ı Kerim ve Dua
Saat: 12.00 – Tütünçiftlik Kültür Merkezi İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15 temalı sergi açılışı
Saat: 13.00 – Mevlid-i Şerif  (Yeniyalı Merkez Camii)