Mezarlıklar Yeşillendiriliyor

Mezarlıklar Yeşillendiriliyor
Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de ve İlimtepe’de oluşturulan yeni mezarlık alanlarında ağaç dikme çalışmaları da gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi, kent genelinde yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelindeki peyzaj çalışmaları dışında, ilçedeki boş ve kamuya ait alanlarda da ağaç dikim çalışması yürütülüyor. Cami ve okul bahçeleri dışında, ilçe genelinde yeni oluşturulan mezarlık alanlarında da yeşillendirme çalışmaları başladı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi ekipleri ilk olarak Yukarı Hereke’de oluşturulan yeni mezarlık alanında ağaç dikim işlemlerini gerçekleştirdi. Daha sonra İlimtepe’de mevcut mezarlık içerisinde oluşturulan yeni bölümlerde de yol çalışmaları yapıldı ve daha sonra ağaçlandırılarak daha güzel hale getirildi.